Inženjeri zablistajte!

bne16-01

Ponovo vas pozivamo da nam se pridružite na Brand New Engineers projektu od 26. novembra do 4. decembra. Zahvaljujući entuzijazmu prošlogodišnjih takmičara, sa ponosom najavljujemo drugi po redu BNE HAKATON- BITE OF A WEB koji se održava 3. i 4. decembra.

Generalni pokrovitelj, kompanija ByteOut zadaje zadatak koji će tročlane ekipe rešavati 24h. Zadatak će biti poznat na sam dan takimčenja, tako da će vaša spremnost za rad u timu i rešavanja problema koje vas sutra čekaju u praksi biti na pravom testu. Ove godine projekat je bogatiji za takmičenje Side Challenge – osmočasovno nadmetanje iz programiranja za pojedince na usko stručne teme u Javi. Takmičenje je pod pokroviteljstvom kompanije Mozzart, 26. novembra.

Na ovom takmičenju možete pokazati vašu spremnost i organizovanost u zadatom vremenskom roku kao individualac. Ideja projekta Brand New Engineers – Od integrala do inženjera jeste da zbliži studente sa kompanijama kroz vežbu i realne zadatke koje su potrebne kompanijama. Međutim, isto tako je i velika spona između profesora i studenata Elektrotehničkog fakulteta i upoznaje studente sa aktuelnim dostignućima i dešavanjima u svetu inženjeringa. Od 28. novembra do 2. decembra održaće se besplatan seminar sa svakodnevnim jednočasovnim predavanjima. Profesori sa Elektrotehničkog fakulteta i predstavnici kompanije Acumenics upoznaće slušaoce sa popularnim sadržajem i trendovima u oblasti inženjerstva. Teme predavanja će se oslanjati na oblasti informacionih tehnologija i modula Elektrotehničkog fakulteta (elektronika, telekomunikacije, energetika, signali i sistemi…).

Ulaz je slobodan za sve zainteresovane! Prijave za BNE HAKATON- BITE OF A WEB su otvorene do 28. novembra, a za Side Challenge do 23.novembra.

Za sve informacije posetite sajt: http://brandnewengineers.rs/ I facebook stranicu: https://www.facebook.com/BrandNewEngineers

Leave a Reply