LINK ZA REZERVACIJE ZA PRVI KRUG PRODAJE KARATA ZA 45. KST MASKENBAL

LINK ZA REZERVACIJE: http://rezervacije.kst.org.rs/ I DOSTUPAN JE OD 20:00h!
 
Prvi krug rezervacija karata za 45. KST maskenbal počinje u petak 16. novembra u 20h.
 
PAŽLJIVO PROČITAJTE:
 
Uputstvo za rezervacije:
1. Prodaja karata za 45. KST Maskenbal pocinje u 20h putem online rezervacija na linku http://rezervacije.kst.org.rs/
AKO VAM TRAŽI USERNAME I PASSWORD REFRESHUJTE BROSWER, TREBA DA UKUCATE BROJ ČLANSKE I JMBG, TEK U 20h POČINJE SVE, NE MOŽE RANIJE. AKO PRIJAVI GREŠKU PRI KUCANJE, PROVERITE DA LI STE SVE PODATKE UNELI I DA LI VAM JE ČLANSKA KARTA OD OVE GODINE.
 
2. Rezervacije mogu podneti samo članovi kluba uz člansku karticu tekuće godine 2018/2019 (karticu mozete izvaditi svakog radnog dana od 10 do 16h u klubu ili uveče petkom i subotom posle 23h i besplatna je)
3. Na jednu člansku kartu mogu se rezervisati maksimum dve karte
4. Ceo prvi kontigent uglavnom ode u roku od par minuta, tako da budite tačni
5. Cena jedne karte je 800 dinara u prvom krugu
6. Dobro proverite da li ste tačno uneli podatke kada popunajvate, ako vam saj za rezervacije traži username i password to znači da REZERVACIJE JOŠ NISU POČELE, već u 20:00 treba da rifrešujete stranicu i ukucate JMBG i broj članske karte.
7. Zbog ogromnog broja karata u prvom krugu, dolazi do zaglušenja servera, tako da vam i konfirmacioni mejl može stići malo kasnije.
8. Pročitajte sve ovo opet, svake godine nam se jave ljude koji nisu rezervisali jer nisu imali karticu iz TEKUĆE GODINE ili nisu RIFREŠOVALI sajt.
9. Odaberite da li želite jednu ili dve karte.
10. Na mejl adresu i SMS vam stiže potvrda o uspešnoj rezervaciji u roku od 24h.
Ako mislite da je došlo do greške i niste uspeli da rezervišete karte, žalbu možete poslati na zalbe@kst.org.rs ili inbox Facebook stranice www.facebook.com/kst.beograd 🙂
Zbog ogromnog broja karata u prvom krugu, dolazi do zaglušenja servera, tako da vam i konfirmacioni mejl može stići malo kasnije.