DIZAJN JE SVUDA, DEVETI PUT U BEOGRADU

Udruženje studenata tehnike Evrope – Beograd, deveti put zaredom organizuje seminar dizajna i brendiranja, BEST Design WEEK,  od 18. do 25. maja 2019. Godine na Fakultetu organizacionih nauka.

Cilj projekta je da se zainteresovanim studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta omogući besplatno savladavanje i usavršavanje grafičkog dizajna, web dizajna i digitalne fotografije. Radionice su namenjene onima koji tek ulaze u svet dizajniranja i brendiranja, kao i onima koji imaju iskustva ali žele da nauče još više.

Seminar se sastoji iz šest radionica:

  • Graphic Design Basic – radionica u kojoj se studenti mogu oprobati u ulozi grafičkog dizajnera i naučiti osnove softvera koji im pomažu da izraze svoju kreativnost.
  • Graphic Design Advanced – prilika za sve one koji znaju da koriste računarske programe grafičkog dizajna a žele da se usavrše u brendiranju i osmišljavanju logo-a.
  • Web Design Basic – namenjen je studentima koji žele da se upoznaju sa svetom web dizajna kroz njegove osnove – pisanje kodova koristeći programske jezike CSS i HTML.
  • Web Design Advanced – za napredne polaznike koji su savladali pisanje kodova ali im je potrebna pomoć JavaScript-a da učine svoj sajt još boljim.
  • Digital Photography Basic – za sve koji žele da savladaju osnove fotografije, i da svoje veštine fotografisanja podignu na viši nivo.
  • Digital Photography Advanced – pravo mesto za smele studente koji konačno žele da sa automatskih pređu na ručna podešavanja DSLR fotoaparata i ovde su takvi fotoaparati obavezni.

 

Uz navedenih šest radionica, organizujemo i dan posvećen trendovima savremenog dizajna – Design Insight. Cilj je da studentima, zainteresovanim da se bave dizajnom i brendiranjem, predstavimo nove proizvode, mogućnosti, alate i tehnologije u svetu fotografije i dizajna. Predavanju će moći da prisustvuju svi učesnici, kao i zainteresovani studenti koji nisu učesnici seminara.

Više informacija o radionicama možete pronaći na sajtu https://bdw.best.rs/

Sve radionice su besplatne, a po završetku seminara, učesnici će dobiti sertifikat o učešću.

Prijave će biti otvorene od 22. aprila do 11. maja na sajtu