NEKA HAVAJKE ZALEPRSAJU… I LEPRSAJU… ZAUVEK!

Ciao ragazzi, cure i curizze! Doslo je to vreme, suce greje sve jace, pticice cvrkucu, prosto nam je vrucina u jaknama, treba nam nesto lagano i leprsavo, opet, i svima nam se osmeh siri od uva do uva. Ponovo uzivamo u nasoj omiljenoj i jedinstvenoj noci nostalgije, druzenja, muvanja, cupkanja, talasanja, urlanja, pomalo geek-ovskih fora i loseg gejmerskog humora! Jer Tommy je tu, a svi znamo sta znaci kad jedan Vercetti poseti Beograd. Da, da, moped, cvaje (opciono) i pravac fluorescentna mesecina, kao i uvek. Naravno, bejzbolka je i dalje prvi samoodbrambeni (jasta) izbor, ali kao i dezen na havajkama, iliti boje bandana, puca je po izboru, sve dok to tuce dolara ispadne i krene da lebdi u zelenom oblacicu. Onda znamo da smo uradili pravu stvar.

Cheetah se i dalje pusi na cosku, dok Don Vercetti po obicaju predvodi tenkovsku brigadu niz Bulevar. Kruziramo lagano ka KST-u… Ups, nakrcali smo vec dobrano mnogo zvezdica, i postali smo poznati u siroj okolini, sad nas mnogi jure, al ne damo se. Imamo sifru, bre! Aaaa, u sustini, kako i nece znati za Tommy-jevo utociste, kad evo tacno godinu dana nakon prve, zatim druge i trece zurke, prosle godine, nakon skoro 3000 (da toliko, verujte) vernih dusa koje odaju celonocnu pocast mitu koji nas neustrasivi lik stvara tako neodoljivo, mi se sastajemo ponovo i uzivamo jos vise. Ne zaboravljamo gde smo bili dok smo se tukli sa bandom sa coska, ali sudbina nam je na ostrvu, tu u aleji vila. Aaa iii, volimo da vozimo ona mala kola za golf, pa nam treba privatni teren u dvoristu.

Polako stvaramo predobru tradiciju GTA Vice City FM Night-ova (ali i GTA veceri i tematika uopste), i uzivamo u nestvarnom soundtracku jedne od najpopularnijih i najboljih video igara svih vremena, a definitivno najveceg serijala u istoriji ove industrije. Ulazimo u prolece uz najomiljenije frekvencije sa Flash FM, Radio Espantoso, Wave 103, Fever 105, Emotion 98.3, V-Rock, Wildstyle Pirate Radio talasa, uz Toni, Pepea, Oliver Ladykiller Biskuita, Lazlowa i ekipu. Najbolje i najdraze od ’80-ih, od groova i funka, do new wave i rok hitova, ali i mnogo vise, znamo da znate, one nostalgicne stvari uz koje smo rasli i one stvari uz koje se kukovi sami pokrecu.

Prerusavamo KST, i prerusavamo sebe, kako nam je volja, mozemo, ne moramo, hocemo, definitivno uzivamo, djuskamo, gledamo legendarne misije iz igre (zapravo celu igru)… A spremamo i jednu najavu… Nesto nam se krcka dalje i uskoro takodje, a pocinje sa biciklicom izmedju drvenih ograda suncanog, svetog And… Pssst…

#leavemealone #sttommy #svetivercetti

Event Date

27/03/2019 - 28/03/2019

Event Time

11:00 - 04:00

Ticket Price

Event Location

Dhaka, Bangladesh