DJ Team: DJ Mouse J, Dj Slipi DJ Brit

Najperspektivnije i muzički najšire veče u KSTu. Svi muzički pravci, pop, rock, house, electro, R’n’B, itd.  kako domaći tako i strani hitovi. Najaktuelnije, ali i najnezaboravnije numere bez obzira na period kada su nastale. Veče je namenjeno damama kako to i sam naziv kaže, a u podnaslovu stoji „Devojkama ispunjavamo sve želje pa i muzičke!“. Na posebno izdvojenom mestu u blizini DJ kabine, bilo koja devojka može ostaviti svoju muzičku želju i ta numera će se zavrteti u toku večeri. Sem povremenog emitovanja i video spotova ovo veče krasi i vrhunski mix DJ Dooshana. A numere su tako poslagane da se ne primeti prelaz bez obzira u kom muzičkom pravcu pripadaju.

Veče je nastalo početkom 2009e, kao potreba da se organizuje jedna prava žurka bez obzira na vremenski period kad je nastala. Od starta se pokazalo kao najperspektivnije veče, a i kao veče koje privlači najveći broj dama. Pamti se i danas red za ulaznice dužine preko 50 metara, bez ijednog muškog posetioca. Veče se menjalo vremenom, tako da danas imamo i posebne programe, kao što je Silent Disco i sl.

Na ovoj večeri takođe nudimo i dupli program, sa jednim od najnovijih muzičkih pravaca, koji uzima sve veću popularnost među posetiocima, „Brit’n’Bass“.

Dupli program:

Brit’n’Bass žurke su redovni deo KST-ovog mesečnog programa  u malom klubu. Ovom prilikom Vas pozivamo  da nam se pridružite što pre i posvedočite izjavama koje su ovu žurku više godina za redom okarakterisale kao najbolji program malog kluba KST-a, neverovatnim, uvek kreativnim i inovativnim izborom muzike. Možda se nekome ovakav opis na prvi pogled čini pretencioznim? U tom slučaju Vas savetujemo da posetite, žurku koju svi redovni gosti sa nestrpljenjem očekuju. Vaš domaćin sa druge strane miksete (DJ Brit) će, kao i uvek, dati sve od sebe da opravada ovakve tvrdnje.

DJ Brit je svoju karjeru u Klubu studenata tehnike započeo u okviru Brits večeri 2006 godine. Tada je po prvi put publici KSTa u malom klubu predstavljena raznovrsnost Britanske elektronske scene. To je bilo veče u okviru kojeg su se mogli čuti The Prodigy, Faithless, Fatboy Slim, Asian Dub Foundation, Roni Size, Stereo MCs, Groove Armada, Audio Bullys, Freestylers, Pendulum… Svojim energičnim i jedinstvenim DJ setovima, Brit je vrlo brzo privukao pažnju sladokusaca elektronske muzike, sa posebnim akcentom na drum and bass (koji je tada po prvi put predstavljen KST-u u okviru redovnog mesečnog programa). Baš taj program je vremenom evoluirao u Brit ‘n’ Bass, a ime je dobio po specifičnosti Britovog muzičkog izbora elektronske muzike ispunjene basevima uz koje je teško ostati u mestu i ne zaigrati.

Event Date

18/03/2017 - 19/03/2017

Event Time

11:00 PM - 04:00 AM

Event Location

KST, Bulevar kralja Aleksandra 73, Beograd, Serbia