Boško Ćirković Škabo, jedan od članova Beogradskog sindikata, ima 3 neodoljivo-neumoljiva razloga da u nedelju 24.3.2019. održi nastup u kultnom beogradskom Klubu studenata tehnike:

1. Maloj Andrijani Miletić je potrebna finansijska pomoć za lečenje.
2. Pre tačno 20 godina minus tri dana se na istom mestu desio debi nastup mlađanih beogradskih rep entuzijasta, koji su odmah potom osnovali BS.
3. Nedavno je za sopstvenu izdavačku kuću (Magmedia) objavio USB fleš karticu sa kompletnom solo diskografijom, uključujući i novi album “Odmetnik je odsutan”, urađem u saradnji sa DJ Silent-om (iz LTDFM ekipe).

Da veče bude što uspešnije i luđe, nesebično će pomoći brojna ekipa mlađih beogradskih kolega, verna tvrdom rep zvuku: Žobla, Marlon Brutal, Smoke Mardeljano, Bigru i Paja Kratak, Sick Touch i Killa33.
U znak sećanja na prve nastupe BS, za devojke će ulaz biti BESPLATAN. Pripadnici jačeg pola bi trebalo da požure i navabe ulaznice u pretprodaji, u BS radnji u Cara Dušana 29 na Dorćolu ili u KSTu, jer će ih biti samo 200 i to po simboličnoj ceni od 300 dinara. Ukoliko je neko željan i platežno sposoban, slobodno može da priloži više novca za ulaznicu jer će APSOLUTNO SVAKI DINAR od prodaje ići za lečenje male Andrijane Miletić.
https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/141/andrijana-miletic

Event Date

24/03/2019 - 25/03/2019

Event Time

12:00 - 00:00

Ticket Price

Event Location

Dhaka, Bangladesh