RHCP & Metallica Tribute Koncert

Datum: 15/07/2021
Vreme: 22:00

Najveći beogradski tribute spektakl zakazan je za 15. jul u bašti KST-a! Po prvi put za vas nastupaju zajedno Red Hot Chili Peppers i Metallica tribjut bendovi! Ovakav događaj se ne propušta!
Cena kontigenta karata za najbrze fanove je 300 dinara
U pretprodaji je 400
Na ulazu na dan samog koncerta nešto skuplje
RITAM SEX-I-JA Red Hot Chili Peppers Tribute band
RITAM SEX-I-JA je jedan od najpoznatijih svetskih Red Hot Chili Peppers Tribjut bendova. Čine ga 4 člana: Bojan Kreća (glavni vokal), Đorđe Kreća (gitarista i bek vokal), Igor Arenhart (basista) i Boris Pažin (bubnjar). Bend je za jako kratko vreme postao prava regionalna tribjut atrakcija. Od 2014. godine krenuli su sa regionalnom turnejom gde su imali prilike da sviraju na velikim muzičkim festivalima u Srbiji, Bugarskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Bend je nastupao i na EXIT Festivalu 2017. godine. Repertoar benda RITAM SEX-I-JA sastoji se od najvećih hitova grupe Red Hot Chili Peppers, i to od onih najstarijih iz 80ih, pa sve do pesama sa njihovog najnovijeg albuma “The Getaway” (2016). Svojim nastupima već skoro 8 godina uspešno prenose vruću energiju Red Hot Chili Peppers-a tako da se na njihovim koncertima publika oseća kao na koncertu najvećeg svetskog fank-rok benda.
BLACK Metallica Tribute band
Energičan nastup, odlično sviračko umeće svih članova i velika sličnost u izgledu frotmena Metallice Jamesa Hetfielda je za veoma kratko vreme ovaj bend plasirala medju najpoznatije tribute bendove u Evropi. Brojni rasprodati koncerti i velika potražnja za njima širom Evrope govore više od reči. Energija koju pružaju svojoj publici i X-faktor koji poseduju, učiniće da svaki njihov koncert bude zapamćen. U decembru su održali veliki koncert u Kombank Dvorani u Beogradu u pratnji simfonijskog orkestra i osvojili su srca šire publike i doveli su bend na još viši nivo. Black danas važi za jedan od najboljih Metallica tribute bendova u svetu u šta se i vi možete uveriti 15. jula u KST-u.