43. KST Maskenbal održaće se 24. decembra, a evo ga i lineup:

MAIN: Sevdah Baby i Djixx, Atheist Rap, Zoster i Iskaz
REGE I LATINO: za Shone Alcapone & Tomy T, King Calypso Selectah, Josip A Lisac i So Sabi
DANCE: Bdat Džutim i Rahmanee
ALTER PARTY: Djans i Bege Fank & DJ BKO
ETNO: Miloš Radovanović
DJ STAGES: Silent Disco, Diskoteka 43, Osamdesete, Devedesete i Hard & Heavy

Karte su puštene u slobodnu prodaju i mogu se kupiti u prostorijama kluba radnim danom od 9-17h i sreda-subota od 23-02, kao i u Zla Shteku od 10-22h, a cena je 1300 dinara. U pretprodaji je čak 2.000 karata planulo za nepunih sedam minuta, tako da nema sumnje da će i ovogodišnji maskenbal biti rasprodat.

Do karata se, kao i svake godine može doći i besplatno – KST organizuje Maskenbalski kviz „(H)alter (N)ego“, kao i tradicionalni pešaki reli. Kviz će se održavati sredinom decembra, ekipa može da broji tri takmičara, koji se maskirani nadmeću u raznim igrama, poput asocijacija i igri znanja. Pešački reli održaće se u subotu 10. decembra preko dana, a ekipe maskirane jure ulicama Beograda i rešavaju zagonetke koje im otvaraju naredni cilj, a prvoplasirana ekipa dobija čak 12 karata za predstojeći maskenbal. Ekipa može imati od 4-10 takmičara. Prijave za reli i kviz slati na mail maskenbal@kst.org.rs do 9.12. i obavezno treba navesti ime ekipe, imena takmičara (kviz) i broj takmičara (reli), kao i kontakt telefon.

Pored svega ovoga, 10. decembra KST organizuje i Disco tramvaj 10. decembra, a više informacija o tome biće poznato narednih dana.

Event Date

20/06/2021

Event Time

11:25

Ticket Price

Event Location

Dhaka, Bangladesh