Najistrajnije KST-ovo veče, gde se mogu čuti svi alternativni muzički pravci, pop, rock, elektro, brit, MTV, nu metal, heavy, itd. Ujedno je i najstarije veče u KSTu, preko 20 godina traje. Najaktuelniji hitovi domaće i strane muzike, od Dubioze Kolektiv do Mando Diao, ali i stare dobre numere, Nirvana, Mano Negra, AC/DC itd. Ne začudite se ako čujete i Metallicu, ali i S.A.R.S.

Takođe, jedino veče koje ima čak četiri dupla programa koji se naizmenično smenjuju Horns Up, Mjetal, Grunge i Nu Metal veče.

Veče je nastalo početkom devedesetih, kao veče namenjeno poštovaocima alternativnog zvuka tadašnjeg doba kao što su The Cure, Depeche Mode i sl. Pojavom Grunge-a, veče je dobilo naziv “S One Strane Pruge”, a pravac je dobio zavidno mesto u programu. Par godina kasnije program se okrenuo kao još urbanijim i tvrđim muzičkim pravcima i naravno dobio novo ime “Muzika iz Bureta”.

Preokret i najbliže onom što danas izgleda je nastao krajem devedesetih, a ime je bilo “Have You Ever Heard Of Any Other Rhytm”. Tada je i po prvi put uveden dupli program u KSTu. Danas je petak nešto drugačiji, ali zadržao je sve dobro od starog i ponešto od novog.

Iako nije sve rock muzika, ne zaboravite “Can’t Stop The Rock!”.

 

Event Date

05/07/2019 - 06/07/2019

Event Time

11:00 - 04:00

Ticket Price

Event Location

Klub studenata tehnike, Bulevar kralja Aleksandra 73, Beograd, Serbia