Klub Studenata Tehnike i Guitar Nation – Serbia vas pozivaju na

LOVE ♥ ROCK tribute festival!

EKV ★ Deca iz vode
www.facebook.com/decaizvode/
AZRA ★ Ulični psy
www.facebook.com/Ulični-Psy-754064457979834/
Novi talas ★ Maljčiki
www.facebook.com/maljciki/

Ulaznice u pretprodaji po početnoj ceni od 300 rsd u KST-u i FELIX Shop, TC Sremska. Vidimo se na dan zaljubljenih ♥

————————–————————–————————–———-
DECA IZ VODE je beogradski EKV tribute band i projekat nastao pre dve godine sa idejom da se koncertno obeleži sećanje na Milana Mladenovića, EKV i njihov opus. Jedno od glavnih obeležja ovog benda je što je to jedini EKV tribute koji je istovetan nekadašnjoj njihovoj postavi . Svi članovi ovog benda su iskusni i vrhunski muzičari uključeni u razne druge bendove, a zajednička strast prema EKV-u ih je spojila u ovom projektu. Na repertoaru su svi najveći hitovi sa svih šest studijskih albuma EKV-a plus njihov debi kao Katarina II. Energija i emocija koja se emituje sa bine je odlična, a atmosfera u publici po pravilu euforična. Od strane muzičke i stručne javnosti bend često dobija epitet kao najbolji i najverniji originalu EKV tribute koji je postojao.. Bend unazad godinu dana beleži brojne veoma posećene koncerte širom Srbije i ex-YU od kojih je većina bila rasprodana. Već dve godine zaredom u Mikseru poćetkom novembra prave velike koncerte u Beogradu, a ovo je prvi put da sviraju u KST-u.

ULIČNI PSY su višegodišnja beogradska klupska atrakcija sa puno nastupa po klubovima i raznih drugim manifestacijama. U svom repertoaru najviše izvode pesme Azre i za Love&Rock fest spremaju set od sat vremena najvećih hitova ovog kultnog benda.
Članovi benda su iskusni i kvalitetni muzičari koji su aktivni u nekoliko autorskih, tribute i cover bendovima koji godinama unazad privlači pažnju publike u Beogradu i Srbiji,

MALJČIKI su beogradski tribute/cover bend koji svira pesme grupa iz perioda jugoslovenskog novog talasa 80ih godina. Bend uspešno radi nekoliko godina unazad i poznati su kao prava klupska atrakcija širom Srbije a imaju i nekoliko veoma uspešnih nastupa u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji, Pesme izvode sa velikim žarom i zadovoljstvom kao da su ih oni pravili, dok nekim pesmama daju jak lični pečat. Svojom pozitivnom energijom i vrhunskom svirkom plene sve prisutne na svojim nastupima a pesme u njihovim aranžmanima često imaju “prljav zvuk” i ukus garažnog roka koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Na Love & Rock festu sviraće perko sat vremena legendarne pesme grupa: Idoli, Haustor, Električni orgazam, Partibrejkers, Šarlo Akrobata itd.

Event Date

14/02/2017 - 15/02/2017

Event Time

11:00 - 04:00

Ticket Price

Event Location

Dhaka, Bangladesh