KST Maskenbal “Noć bez sna” – prvi krug rezervacije karata!

Nema ko nije čuo za KST-ov Maskenbal, a ove godine slavimo 42. po redu! 10 stejdževa, brdo poznatih muzičara i DJ-eva, svi žanrovi i 6.000 ljudi pod maskama na jednoj od najvećih i najboljih žurki koje Beograd i Srbija imaju! Prošle godine je duh maskenbala našao svoje mesto i na 9Gag-u, 25.000 lajkova tamo, toplo nam oko srca bilo.

Poznata je tema – “Noć bez sna” i datum održavanja – 26.12.2015/subota. Ne sumnjamo da će biti besana. A kako do karata?

Ove godine biće dva kruga rezervacije karata po promo cenama za članove kluba, a posle toga idu u slobodnu prodaju. Cena karata u prvom krugu je 700 dinara, koji počinje održaće se u petak 13. novembra od 20 časova. Džabe, neki bi rekli.

Karte će moći da rezervišu samo članovi kluba! Članstvo je besplatno, a ceo proces učlanjivanja traje manje od dva minuta.

A ako ste kreativni i nećete da nam dajete pare, slobodno nam pošaljite vaš predlog plakata za maskenbal na adresu maskenbal@kst.org.rs i možete da osvojite  3 ulaznice i počasnu člansku kartu. Drugo mesto dobija dve karte za maskenbal, a treće mesto sa jednu.

14 Replies to “KST Maskenbal “Noć bez sna” – prvi krug rezervacije karata!”

Comments are closed.