SANDBOX – STRUČNI SEMINAR IZ PROGRAMIRANJA I HAKATON

Sandbox je međunarodni stručni seminar iz programiranja, koji će biti održan od 22. Do 29. novembra 2015. godine., u organizaciji studentskog udruženja Eestec i Fakulteta tehničkih nauka.

Prva tri dana seminara će biti posvećena akademskom delu. Tema predavanja je Internet of things – internet stvari, gde će stručnjaci iz Execoma približiti realnu situaciju rada u timu na zajedničkom projektu i pripremiti učesnike za dvadesetčetvoročasovno takmičenje u programiranju – HAKATON!

Seminar je napravljen u vidu internacionalne razmene. Učestovaće 15 studenata sa uglednijih univerziteta Evrope i 15 studenata iz Novog Sada. Pored akademskog dela i hakatona biće organizovana razna druženja i izleti gde će učesnici imati prilike da upoznaju Novi Sad i steknu nova prijateljstva i kontakt sa budućim inženjerima iz raznih krajeva Evrope.

Udruženje studenata elektrotehnike Eestec ima za cilj da kroz organizovanje stručnih seminara, razmena i praksi poveže studente elektrotehnike širom Evrope kao i da upozna studente sa modernim razvojem industrije i najnovijim trenodovima u struci.

Seminar nije namenjen isključivo za studente elektrotehnike, ukoliko ste ambiciozni, želite da testirate vaše programerske veštine i radite u timu, ovo je pravo mesto za vas, prijave su otvorene do petka (20.11.)

Možete se prijaviti ovde.