Djans, Gazda Paja, Zvezde Grajma i KBC Rodbina u KST-u!

Djans, Gazda Paja, Zvezde Grajma i KBC Rodbina nastupiće u sredu 10. februara u KST-u!

Karte se mogu kupiti u prostorijama kluba u terminima pon – sub od 9-17h, kao i uveče od sre – sub 22-02h, cena je 250 dinara, na ulazu 400!

Gazda Paja je beogradski MC poznat publici po hitu “Čke beogradske”, a ujedno je i član beogradske grajm ekipe “Zvezde Grajma”. Poznat je po saradnji sa dosta beogradskih producenata, a tokom godine bi trebalo da izadje njegov drugi album koji će sadržati kako on kaže “svašta nešto”. 10.2.2016 nastupiće u KST-u i predstaviti pesme sa novog albuma., kao i promo singl “Čokolada”.

DJANS su nekadašnji članovi benda Blaya Dub Playa (Vojke i DJ Bratburazcartebra a.k.a Goldfinger). Mešavina različitih ritmova poput dancehall-a, trap-a, bounce-a, moombahtone-a i energičan živi nastup je ono sto karakteriše ovaj duo. Duhoviti i ironični tekstovi daju ovoj grupiveoma karakterističan i lako prepoznatljiv stil.

Zvezde Grajma predstavljaju srpski odgovor na sve popularniju formu muzike poznatiju kao grajm ili kako oni to doživljavaju kao pank 21. veka. Grupu čine 3 MC-a, i kako kažu uveliko spremaju album koji bi trebalo da izađe do kraja godine. U centar pažnje su došli singlom Srbija djans lajk dis, koji je dugo bio na vrhu top lista raznih radio stanica u regionu.

KBC rodbina je grupa koja broji tri člana. Kako sami za sebe kažu oni su bratska grupa grupe Miligram, rođena braća Marčela, Kebini sinovi KBC RODBINA. Poznati su po tome što prave parodije već poznatih domaćih pesama i na ironičan i duhovit način ukazuju na probleme srpskog mentaliteta i estrade.

12593690_10152853828862614_858146298845395195_o