Beogradski dani inženjera – prijavi se!

Kako pobediti na EBEC-u?

Udruženje studenata tehnike Evrope ─ BEST Beograd vas poziva na meetup povodom događaja „Beogradski dani inženjera ─ EBEC Beograd”. Meetup će se održati u četvrtak, 3. marta, u prostorijama Poslovno-tehnološkog inkubatora tehničkih fakulteta, Ruzveltova 1a, s početkom od 17h.

Na samoj prezentaciji imaćete priliku da saznate pojedinosti o najvećem inženjerskom takmičenju u Evropi EBEC-u, ko ga organizuje, gde sve postoji, kao i kakav vas program očekuje na Beogradskim danima inženjera.

Ukoliko želite da se oprobate u sve popularnijem evropskom takmičenju, meetup će vam omogućiti da na licu mesta saznate koje osobine, veštine i znanja treba upotrebiti da bi se popeli do vrha EBEC piramide.

Teodora Pavlović, student Tehnološko-metalurškog fakulteta i organizator ovogodišnjeg finala EBEC-a, će vam ispričati sve o strukturi i propozicijama takmičenja, kao i stanicama na putu do EBEC finala.

Utiske o takmičenju i savete na šta posebno treba obratiti pažnju prilikom istog, podeliće sa vama prethodni učesnici EBEC-a:
Teodora Petrović ─ student Elektrotehničkog fakulteta i takmičar u kategoriji Studija slučaja
Marko Rakić ─ student Elektrotehničkog fakulteta i učesnik u kategoriji Timski dizajn.

Prijavite se na sledećem link-u i osigurajte svoje mesto!

Fb event: https://www.facebook.com/events/681984895275069/
Ulaz na meetup je slobodan!