Panel i “Speed dating” na temu Networking-a u Domu kulture Studentski grad

Datum: petak, 25. mart 2016, 18h

Mesto: Dom kulture Studentski grad, klub Magistrala

Dom kulture Studentski grad, Work&Travel agencija Student Adventures i portal Studentski život pozivaju vas na upoznavanje i razgovor na temu umrežavanja u Domu kulture Studentski grad, u petak, 25. marta u Klubu Magistrala sa početkom u 18 časova.

Tema našeg prvog druženja biće Networking. Networking (umrežavanje) podrazumeva širenje mreže poznanstava, aktivnost koja vam sigurno može koristiti tokom studija i kasnije tokom potrage za poslom. Najveća korist od networkinga se krije u susretu s ljudima koji su “prošli ono što mi prolazimo” i koji nam mogu preneti svoja iskustva i dati korisne savete. Umrežavanje je mnogo više od pojavljivanja na događajima i upoznavanja sa najrazličitijim ljudima. Networking znači graditi i izgraditi vredna prijateljstva radi ostvarenja akademskog i poslovnog uspeha.

Svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju sa konceptom Networkinga i mogućnostima umrežavanja. Pričaćemo o ličnim iskustvima i ličnim poduhvatima – sa ciljem da ovu temu predstavimo u novom svetlu. Događaj će biti realizovan iz dva dela. Prvi deo će biti razgovor sa panelistima na temu umrežavanja i ličnog iskustva, dok će drugi deo druženja biti realizovan u vidu “speed datinga”, odnosno prijavljeni učesnici će imati mogućnost da sa panelistima razmene ideje i pitaju za savete 1-na-1.

Ideja panela je da unapredi lični i profesionalni razvoj mladih.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave za učešće na panelu i „speed dating” delu.

Broj mesta za „speed dating” sekciju je ograničen, a zainteresovani mogu da se prijave putem formulara na sledećem linku http://goo.gl/forms/TxHKos7I7h

Pridružite nam se u petak i postanite svesni svojih mogućnosti za kreiranje promene!

Detaljnije informacije o programu možete naći na Facebook Eventu (https://www.facebook.com/events/465997373589098/), kao i na web sajtu (http://www.studentskizivot.com/predavanja-i-radionice-za-studente/panel-i-speed-dating-na-temu-networking-a/).