Budi deo BEST tima!

 

Ukoliko si student tehničko-tehnološkog ili prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, interesuje te neformalno obrazovanje, želiš da putuješ Evropom, upoznaš kolege i budeš deo najvećeg studentskog inženjerskog takmičenja u Evropi, koje se ove godine održava u Beogradu, pridruži se Udruženju studenata tehnike Evrope ─ BEST Beograd, 9.juna na Arhitektonskom fakultetu, sala 224, od 19h!

 

Na učlanjenju ćeš saznati šta je BEST, čime se bavimo, kako se zabavljamo i kako ti možeš da se uključiš u rad organizacije. Članovi Udruženja će ti odgovoriti na sva pitanja u vezi timova i projekata koji postoje u BEST-u, šta znači biti BESTovac i kako im je ovo iskustvo promenilo studentski život.

Udruženje studenata tehnike Evrope ─ BEST Beograd je nevladina, neprofitna i apolitična studentska organizacija. BEST (eng. Board of European Students of Technology) okuplja studente-volontere tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta na 95 univerziteta u 33 zemlje širom Evrope. BEST Beograd je kroz svoje aktvnosti omogućio da više od 1200 studenata Univerziteta u Beogradu poseti akademske seminare, inženjerska takmičenja i kulturne razmene širom Evrope, kao i da više od 1500 evropskih studenata upozna Beograd.

Vidimo se!

 

Za više informacija posetite sajt http://best.rs/ ili zvaničnu Facebook stranicu.