Inženjeri zablistajte!

Ponovo vas pozivamo da nam se pridružite na Brand New Engineers projektu od 26. novembra do 4. decembra. Zahvaljujući entuzijazmu prošlogodišnjih takmičara, sa ponosom najavljujemo drugi po redu BNE HAKATON- BITE OF A WEB koji se održava 3. i 4. decembra.

Generalni pokrovitelj, kompanija ByteOut zadaje zadatak koji će tročlane ekipe rešavati 24h. Zadatak će biti poznat na sam dan takimčenja, tako da će vaša spremnost za rad u timu i rešavanja problema koje vas sutra čekaju u praksi biti na pravom testu. Ove godine projekat je bogatiji za takmičenje Side Challenge – osmočasovno nadmetanje iz programiranja za pojedince na usko stručne teme u Javi. Takmičenje je pod pokroviteljstvom kompanije Mozzart, 26. novembra.

Na ovom takmičenju možete pokazati vašu spremnost i organizovanost u zadatom vremenskom roku kao individualac. Ideja projekta Brand New Engineers – Od integrala do inženjera jeste da zbliži studente sa kompanijama kroz vežbu i realne zadatke koje su potrebne kompanijama. Međutim, isto tako je i velika spona između profesora i studenata Elektrotehničkog fakulteta i upoznaje studente sa aktuelnim dostignućima i dešavanjima u svetu inženjeringa. Od 28. novembra do 2. decembra održaće se besplatan seminar sa svakodnevnim jednočasovnim predavanjima. Profesori sa Elektrotehničkog fakulteta i predstavnici kompanije Acumenics upoznaće slušaoce sa popularnim sadržajem i trendovima u oblasti inženjerstva. Teme predavanja će se oslanjati na oblasti informacionih tehnologija i modula Elektrotehničkog fakulteta (elektronika, telekomunikacije, energetika, signali i sistemi…).

Ulaz je slobodan za sve zainteresovane! Prijave za BNE HAKATON- BITE OF A WEB su otvorene do 28. novembra, a za Side Challenge do 23.novembra.

Za sve informacije posetite sajt: http://brandnewengineers.rs/ I facebook stranicu: https://www.facebook.com/BrandNewEngineers