Upisujemo XXV generaciju na obrazovni program „Studije budućnosti“

Beogradska otvorena škola poziva studente koji će u oktobru 2017. godine biti četvrta godina osnovnih studija, apsolventi ili studenti master studija, starosti do 27 godina, prirodnih, tehničko-tehnoloških i društveno-humanističkih fakulteta, svih univerziteta u Beogradu, da se prijave na konkurs za program „Studije budućnosti“.

Program „Studije budućnosti“ je jednogodišnji program neformalnog obrazovanja koji se temelji na multidisciplinarnim modulima znanja i veština, Alumni2Studentsprogramu mentorstva, programu stažiranja i izradi završnog projekta.

Cilj programa je da odabrane studente na inovativan način upozna sa trendovima i izazovima pred kojima se nalazi savremeni svet. Studenti kroz panel diskusije, predavanja, radionice, Skype konferencije, neformalna druženja otkrivaju i opipavaju trendove budućnosti u savremenom svetu sa ciljem da postanu nosioci pozitivnih promena u našem društvu.

Konkurs je otvoren do 10. jula 2017. godine.

Više informacija o konkursu možete pogledati na www.bos.rs/sb/. Možete nas posetiti i na Facebook stranici, pozvati na broj telefona 011/3065 830 ili pisati naupis2017@bos.rs.