PRVI KRUG REZERVACIJA ZA KST MASKENBAL

Prvi krug rezervacija karata za 44. KST maskenbal počinje u 20h.

Na adresi: rezervacije.kst.org.rs unesite broj članske karte i JMBG i potvrdite.

Odaberite da li želite jednu ili dve karte.

Na mejl adresu i SMS vam stiže potvrda o uspešnoj rezervaciji u roku od 24h.

Cena karte u prvom krugu je 800 dinara.

PAŽNJA PAŽNJA: AKO VAM TRAŽI USERNAME I PASSWORD TO ZNAČI DA JOŠ NISMO PUSTILI SAJT. U 20H REFRESH I TADA ĆE VAM TRAŽITI JMBG I BROJ ČLANSKE KARTE. OBRATITE PAŽNJU DA LI STE OZNAČILI JEDNU ILI DVE KARTE.

Ako mislite da je došlo do greške i niste uspeli da rezervišete karte, žalbu možete poslati na zalbe@kst.org.rs ili inbox Facebook stranice www.facebook.com/kst.beograd 🙂

1. Prodaja karata za 44. KST Maskenbal pocinje 17. Novembra u 20h putem online rezervacija na linku rezervacije.kst.org.rs
2. Rezervacije mogu podneti samo clanovi kluba uz člansku karticu tekuće godine 2017/2018 (karticu mozete izvaditi svakog radnog dana od 10 do 16h u klubu ili uvece posle 23h i besplatna je)
3. Na jednu člansku kartu mogu se rezervisati maksimum dve karte
4. Ceo prvi kontigent uglavnom ode u roku od par minuta, tako da budite tačni
5. Cena jedne karte je 800 dinara u prvom krugu
6. Dobro proverite da li ste tačno uneli podatke kada popunajvate, ako vam saj za rezervacije traži username i password to znači da REZERVACIJE JOŠ NISU POČELE, već u 20:00 treba da rifrešujete stranicu i ukucate JMBG i broj članske karte.
7. Zbog ogromnog broja karata u prvom krugu, dolazi do zaglušenja servera, tako da vam i konfirmacioni mejl može stići malo kasnije.