44. KST maskenbal – Kompletan line-up!

Najveća beogradska žurka i najveći maskenbal u ovom delu Evrope, tradicionalni 44. KST maskenbal održaće se 23. decembra, a poznat je i kompletan line-up.

Kultna beogradska manifestacija ove godine održava se pod temom „Kroz svetlo i tamu“, a posetioci će program moći da prate na 10 bina.

Main stage predvode legende ex-yu rocka YU grupa, kao i crnogorska hip-hop senzacija Who See i beogradski ska majstori Samostalni Referenti. Uz njih su tu i pobednici Bunt rock festivala Viva Vops, kao i KST Hor, koji će otvoriti program.

Raggae i SKA stage rezervisan je za White City Massive, Josip A Lisac i Dečju Radost, dok su na Dance stageu Stereo Banana, Rahmanee i KST dvojac De Flow & GoRun. Nijedan maskenbal ne može da prođe bez Etno stagea, na kome će ove godine za zabavu biti zadužen Marko Bulat. Uz pomenute, tu je još i pet DJ stageva – Klub 44, Osamdesete, Devedesete, Hard & Heavy, kao i Silent Disco.

Prvih 2.000 karata prodato je za nepunih šest minuta putem internet rezervacija, a karte se mogu kupiti u slobodnoj prodaji po ceni od 1.300 dinara, radnim danima u prostorijama kluba od 9-17h, kao i od srede do subote od 23-02h.