KST Proslavlja 66 godina postojanja

Prošle su 66 godine od kada su mladi inženjeri davne 1954. godine oformili Klub studenata tehnike jedan od simbola Beograda slavi svoj rođendan i nosi titulu najstarijeg kluba na Balkanu!

Period komunizma, FNRJ, SFRJ, Tito, društvene prilike sedamdesetih, osamdesetih, kriza devedesetih, promene dvehiljaditih – KST je bio svedok svega ovoga, ostavši do današnjeg dana mesto gde se mladi okupljaju, razmenjujući ideje, energiju, zabavu.

KST je mesto na kome su se održale brojne kulturne manifestacije, kroz koga su prošli mnogi ljudi iz sveta domaće muzike, filma i drugih umetnosti, i koji će, verujemo, nastaviti istim tempom i u istom maniru u godinama pred nama.

Protekla godina bila je veoma uspešna kao i prethodne, organizovan je 46. KST maskenbal, za koji se ponovo tražila karta više, kao i brojni koncerti i programi. Gledali smo nastupe Ramba Amadeusa, Skaba, Repetitor, Babe, Stereo Banana,  Elemental,  Mortal Kombat, Smoke Mardeljano, KKN  i mnogih drugih, dok je kroz hodnike kluba prošlo na desetine hiljada mladih ljudi.

Pozivamo prijatelje, kolege i ljubitelje slavlja i dobre muzike  da u subotu, 29. februara zajedno proslavimo 66. rođendan
vašeg i našeg KST-a, Kluba studenata tehnike!

PROGRAM ROĐENDANSKOG SLAVLJA/SATNICA ZA SUBOTU 29. FEBRUAR U KST-U :

16:30 Okupljanje u klubu

17:0018:00 Projekcija filma o 65. godina KST-a

18:1520:00 Nastup benda

20:00 Obraćanje predsednika Kluba studenata tehnike, potom sledi
dodela zahvalnica i priznanja

**Po završetku dodele zahvalnica, do 22h- nastavak žurke uz bend.OČEKUJEMO VAS- DOBRO NAM DOŠLI!