“Soft Skills Academy – you can’t download everything”

Organizacija studenata elektrotehnike Evrope, lokalni komitet Novi Sad (EESTEC LC Novi Sad), želeći da studentima Univerziteta u Novom Sadu omogući usavršavanje ličnih i profesionalnih veština važnih za razvoj karijere, organizuje, po drugi put, trodnevni seminar Soft Skills Academy.

Ovaj projekat će trajati od 27. do 29. maja 2016. godine, a namenjen je studentima svih fakulteta, viših i visokih škola sa teritorije grada Novog Sada. U današnje vreme, internet je preplavljen tekstovima i snimcima upravo na ovu temu, ali ipak to ne može zameniti direktan prenos znanja i sposobnost komunikacije trenera i pojedinca lično.

Tokom seminara, odabrani studenti će imaju priliku da pohađaju radionice i predavanja na temu “Lični autoritet i uticaj na druge”, pri čemu će steći veštine potrebne za napredovanje u budućoj karijeri, bez obzira na profesiju kojom planiraju da se bave. Tako će studenti imati priliku da dobiju savete na temu motivacije, inspiracije, podsticanja, kako sebe tako i drugih, kao i ostvarivanja ciljeva kroz metode predstavljanja, pregovaranja, ubeđivanja i saradnje sa drugima. Kroz interakciju trener – učesnici, kao i kroz simuliranje određenih realnih situacija, učesnici mogu uočiti mnogo više detalja, uspešnije zapamtiti i usvojiti pruženo znanje.

Planirano je 30 polaznika, koji će biti odabrani od svih prijavljenih kandidata na osnovu godine studija i lične motivisanosti. Radionice i predavanja će učesnicima ove akademije držati vodeći domaći i strani stručnjaci iz ove oblasti, koji već godinama vrše prenos znanja na temu istih. Nakon tri produktivna i ispunjena dana, naši polaznici će biti nagrađeni sertifikatom kao dokazom da su uspešno savladali datu temu. Bila bi nam velika čast ukoliko bi i Vaša medijska kuća uzela učešće na našem projektu i tako “Soft Skills Academy” učinila još većim i značajnijim.