Otvorene prijave za nove članove BEST Beograd

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd otvara vrata za nove članove. Ukoliko želiš da razviješ nove veštine i sposobnosti, da proširiš svoju zonu komfora, da volontiraš na zanimljivim projektima, družiš se, putuješ i upoznaješ nove ljude i kulture širom Evrope – pridruži nam se.

BEST – Bord of European Students of Tehnology je neprofitna i apolitička evropska organizacija koja trenutno broji 97 lokalnih BEST grupa u 34 zemlje Evrope. Organizacija postoji od 1989. godine i njen glavni cilj je da omogući povezivanje, komunikaciju i razmenu studenata tehnike iz svih delova Evrope. BEST Beograd jedna je od 3 lokalne BEST grupe u Srbiji i postoji od 2003. godine.

Ukoliko želiš da saznaš nešto više o BEST-u, pozivamo te na prezentaciju organizacije koja će se održati 6. Juna na Mašinskom fakultetu u učionici 143 od 18h.

Članstvom u BEST-u imaćeš priliku da radiš na projektima kao što su inženjerska i programerska takmičenja, sajam poslova i praksi, lokalni i internacionalni seminari.

Prijave su otvorene do 10. juna na sajtu.

Pravo na članstvo u BEST-u Beograd imaju svi studenti tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta, kao i farmacije, koji se nalaze na Univerzitetu u Beogradu.