„Soft Skills Academy- unapredi svoje sposobnosti!“- besplatni seminar ličnih i profesionalnih veština

Soft Skills Academy je besplatni seminar mekih veština koji organizuje Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – EESTEC, lokalni komitet Beograd. Namenjen je studentima svih fakulteta na teritoriji Beograda.

Cilj projekta je pružanje prilike studentima da unaprede svoje veštine koje nemaju prilike da usavrše tokom formalnog obrazovanja, kao što su komunikacija, timski rad, organizovanje vremena i slično. Akademija mekih veština prvi put se održala 2010. godine u Beogradu, od tada se uspešno razvija i prepoznatljiva je studentima širom Evrope, i danas se održava u više od 20 različitih država.

Soft Skills Academy ove godine će trajati tri dana, od 19. do 21. maja. Zbog sve veće zainteresovanosti iz godine u godinu, ovaj put će čak 50 studenata imati prilku da prisustvuje edukativnim i interaktivnim treninzima. Projekat će se sastojati od dva predavanja koja će držati predstavnici kompanija NIS i Yettel, kao i tri treninga koja će držati sertifikovani EESTEC treneri. Na kraju Akademije, najaktivniji učesnici će dobiti sertifikat.

Treninzi i predavanja biće održani u prostorijama Mašinskog fakulteta u Beogradu.

Generalni pokrovitelj ovogodišnje Akademije je kompanija NIS.

,,U današnje vreme posedovanje fakultetske diplome postaje norma. Da biste baš vi dobili posao o kome maštate, potrebno je da se istaknete u moru kvalifikovanih kandidata. Akademija ’mekih’ veština vam pruža šansu za to! Pored tehničkih znanja, organizacija vremena, prezentacione i komunikacione veštine su neke od neophodnih veština za uspeh mladih stručnjaka. Pohađanjem Akademije, studenti prave veliki korak na ličnom i profesionalnom nivou, i time postaju spremniji za sve ono što ih čeka u poslovnom svetu.“,  poručuju organizatori projekta.

Prijave su otvorene od 28. aprila do 14. maja u ponoć, a mogu se naći na sledećem linku (www.softskillsacademy.rs).

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Istek (EESTEC) predstavlja apolitičnu, nevladinu i neprofitnu volontersku organizaciju. Istek je osnovan 1986. godine u Ajndhovenu, u Holandiji, a danas postoji u 46 gradova u 24 države Evrope. Istek okuplja studente elektrotehnike i računarstva širom Evrope sa ciljem unapređenja njihovog akademskog, profesionalnog i društvenog života. Kroz brojne aktivnosti, uključujući stručne radionice, kulturne razmene i internacionalne konferencije, Udruženje podstiče širenje mreže internacionalnih kontakata, kao i razmenu ideja između budućih inženjera. Istek Lokalni komitet Beograd je punopravan član Udruženja od 2000. godine i trenutno je jedan od najbrojnijih i najbolje organizovanih komiteta u Evropi.
Više informacija možete naći na našoj Facebook (Soft Skills Academy – Unapredi svoje sposobnosti), Instagram (ssa_belgrade) ili LinkedIn (Soft Skills Academy) stranici, kao i na sajtu www.softskillsacademy.rs .